Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Smørrebrød med Ida Davidsen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den vel nok mest kendte smørrebrøds "jomfru" i København er Ida Davidsen. Hun har inviteret os til smørrebrødsundervisning i sit køkken i Store Kongensgade, hvor hun vil vise os, hvordan man fremstiller et par forskellige stykker smørrebrød. Hun fortæller også lidt om navnene på de små mesterværker samt gennemgår dagens menukort, en disk med udstillede stykker smørrebrød, hvoraf mange er opkaldt efter stamgæster og berømtheder. I dag er det 5. generation, der driver forretningen, som slog dørene op i 1888. Efter demonstrationen / foredraget skal vi nyde 2 stykker af husets smørrebrød.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-11-2017, kl. 11:30

Ugedag Mandag
Holdnr722503
Adresse Ida Davidsens køkken
Store Kongens Gade 70
1264 København K
LokaleDavidsens køkken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-11-2017 Mandag 11:30  -  13:15

Faktaoplysning

Bemærk Prisen omfatter foredrag med demonstration ved Ida Davidsen og spisning af to stykker smørrebrød (drikkevarer er ikke inkluderet).

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.