Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Erichsens Palæ

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Efter Københavns brand i 1794 havde vi heldigvis driftige handelsmænd, der var med til at genopbygge den ødelagte by. En af disse, agent Erich Erichsen, henvendte sig i 1798 til tidens store arkitekt C.F. Harsdorff, og fik ham til at tegne den fornemme bygning på Kongens Nytorv kaldet Erichsens Palæ. Som årene gik, forfaldt ejendommen, men takket være den nuværende lejer Danske Bank, er palæet blevet nænsomt restaureret. Lokalerne er fulde af smukke møbler, malerier, tæpper og andre kunstgenstande fra 1700-tallet og lokalerne er så tidstypiske, at de flere gange har dannet kulisse til film og tv-optagelser bl.a. Bryggeren. Ud over disse lokaler skal vi også se nutidige repræsentations- og mødelokaler i den gamle banks smukke hovedkvarter - bl.a. Bellevuesalen med vægmalerier lavet af superrealistkunstneren Niels Strøbæk - samt nogle af de lokaler bankens direktion benytter.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr722293
Adresse Erichsens Palæ
Laksegade 7
1063 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

05-10-2017 Torsdag 17:00  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter en rundvisning inklusiv et let traktement. Vi beværtes af Danske Bank med vin/vand, chokolade og sandwich.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.