Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Stockholm Opera, Zorn, Carl Larsson -4 dage

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejsebeskrivelse for turen her

Opera- og museumstur til Sverige i 4 dage. Stockholm med operaen Tosca og Vasa museet, Zorn museet, Husqarna museet Carl Larssons kunstnerhjem i Sundborn og Dalarhestene. I år har vi arrangeret en dejlig lille ferie til Sverige hvor vi bl.a skal til Stockholm. Her skal vi bo centralt på det charmerende Freys hotel. På ankomstdagen til Stockholm spiser vi middag i Operaen før vi overværer Puccinis vidunderlige og dramatiske opera Tosca, der har været spillet utallige gange siden premieren i 1900. En opera, der indeholder alt det, der skal til for at få dramatik, lidenskab og død til at munde ud i pragtfulde arier og duetter. På anden dagen skal vi på sightseeing i byen, inkl. lille byvandring i Gamle Stan, på rundvisning i Operaen og sluttelig besøge Vasamuseet. Herefter er der lidt tid på egen hånd. Vi spiser middag på hotellet. Om søndagen kører vi til Mora, hvor vi med lokal guide besøger museet for den berømte svenske maler- Zorn. Museet åbnede i 1939 og indeholder dejlige malerier, akvareller, raderinger og skulpturer fra kunstnerens hjemegn. Vi er i Dalarne, hvorfra de berømte Dalarheste i smukke farver kommer, så selvfølgelig standser vi ved Nils Olssons forrentning og værksted for at bese de berømte figurer. Produktionen går tilbage til 1928, hvor to brødre tog et stort lån for at påbegynde fabrikationen efter skoletid. Dagens sidste besøg er den skønne Carl Larsson gård, hvor vi guides rundt en lille time. De fleste kender måske de livagtige kunstværker af Sveriges mest berømte maler Carl og dennes hustru Karin, der fik sin maleruddannelse i Paris i 1880´erne. Overnatningen i Falun er på First Hotel Grand, hvor vi spiser aftensmad og morgenmad om mandagen. På hjemturen standser vi ved Husqvarna museet for at dvæle ved deres mange modeller, der har været en del af utallige menneskers hverdag livet igennem. Turen er med ½ pension og vi kører i komfortabel bus hele vejen. Der er en dansk turleder med alle dage og lokal guide i Stockholm, Mora samt i Carl Larsson museet. Operabilletter samt spisning i Operaen og rundvisning er ligeledes med i arrangementet. Turen er egnet for dårligt gående, da der er korte gåafstande.
Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 242.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-05-2018, kl. 06:50

Ugedag Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Holdnr827113
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer8
Antal mødegange4
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-05-2018 Fredag 06:50  -  22:00
05-05-2018 Lørdag 08:00  -  22:00
06-05-2018 Søndag 08:00  -  22:00
07-05-2018 Mandag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen er med ½ pension og vi kører i komfortabel bus hele vejen. Vi bor på 4 stjernede hoteller. Der er en dansk turleder med alle dage og lokal guide i Stockholm, Mora samt i Carl Larsson museet. Operabilletter til Tosca samt spisning pg rundvisning i Operaen er ligeledes med i arrangementet. Turen er egnet for dårligt gående, da der er korte gåafstande. Udførligt rejseprogram kan rekvireres fra januar 2018. Enkeltværelse på begge hoteller kan bestilles mod tillæg på 1175 kr., - Kontakt kontoret. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 242.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.