Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Risa Yasui Hammen
Ledige pladser

Sushi for viderekomne

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

For dig, der allerede ved, hvordan man laver basen til sushi, og som har lyst til at lære mere. Du vil lære forskellige tilberedninger af råvarer, som vil blive brugt til at lave diverse "sushi -maki, -nigiri, -gunkan og -inari". Vi arbejder med store rejer, fiskerogn, ottearmede blæksprutter, tofulommer, syltet fisk, tang, ris og andre specialiteter. Kom og få inspiration.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-10-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr767713
Adresse Bakkegårdsskolen
Skolebakken 20
2820 Gentofte
Lokalekøkken
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-10-2017 Lørdag 10:00  -  16:25

Faktaoplysning

Niveau Let øvede
Bemærk Medbring lang, skarp kniv (ikke urtekniv), spækbræt , 2 viskestykker, madfilm, klude, en plastbøtte og spisepinde, soyaskål samt vinglas. Udgifter til råvarer og vin er inkluderet i kursusprisen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.