Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Jens Janniche
Få ledige pladser

Pølsekursus II

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Frankfurter, salamella matovana er begge pølser, men kræver hver sin teknik!
Nysgerrig? Så kom!
Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine og oksekød.
Jeg sørger for lidt drikkevarer! Du får de producerede varer med hjem.
Medbring forklæde, karklud, frostposer/opbevaring, en god kniv, skærebræt og godt humør.
Prisen er inkl. råvarer -og inkl. drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr767328
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

26-10-2017 Torsdag 17:00  -  20:45

Faktaoplysning

Bemærk Medbring forklæde, karklud, frostposer/opbevaring, en god kniv, skærebræt og godt humør. Prisen er inkl. råvarer -og inkl. drikkevarer.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Pølsekursus II

Ledige pladser
Tirsdag 10-10-2017, kl. 17:00-20:45 AOF Nordsjælland Jens Janniche

Pølsekursus II