Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Jørgen Gornitzka
Få ledige pladser

Chokolade på nye flotte måder

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Vi laver de fyldte chokolader fra bunden, med mange farverige dekoreringsteknikker.

Efter en introduktion med smagsprøver, vises hvordan man nemt sikrer den blanke chokolade.
Vi fremstiller fyldte chokolader, med mange slags fyld samt fyldte trøffelkugler.

Der lægges vægt på at anvende mange forskellige teknikker til dekoration, så chokoladerne overgår udseendet af det man købe i butikkerne!

Når al produktion er afsluttet, bliver den fordelt blandt deltagerne, som kan hjemtage de fyldte stykker i fin emballage, sammen med et opskriftshæfte.

Vi bruger de bedste råvarer, bl.a. Valrhona chokolade og særlig udvalgte kvaliteter af nougat og marcipan.
Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke.

Der kan endvidere købes professionelle chokoladeforme, samt god chokolade mv. på kurset.
Kursusleder Jørgen Gornitzka er medlem af Chokoladeselskabet, og tabte sit hjerte til chokolade for mange år siden. Se mere på www.chokoman.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2017, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr767107
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

10-10-2017 Tirsdag 17:00  -  20:40

Faktaoplysning

Bemærk Materialeudgifter er inkluderet kursusprisen. Medbring forklæde og viskestykke.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.