Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Vibeke Schou
Ledige pladser

Individuel syning af dame/herre/børnetøj/tilbehør.

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kom og brug en weekend på at sy hvad du har lyst til. Erfaren underviser giver vejledning og støtte med udgangspunkt i dit niveau. Holdet er både for begyndere og øvede.

Hvis du er begynder eller lidt øvet, kan du få hjælp til grundlæggende emner, såsom valg af snitmønstre, materialelære, sytilbehør, vliseline, måltagning, syning af lynlåse eller lommer osv.
Hvis du har nogen erfaring med at sy og ønsker at lære tilskæring og designe egne snitmønstre ud fra dine egne grundforme, vil der være mulighed for det.

Medrbing symaskine - skriv i bemærkningsfeltet hvis det ikke er muligt.
Derudover medbringes: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd, snitmønster (læreren har nogle bøger og blade med, men hvis man vil være sikker på at kunne komme hurtigt igang, er det en god ide at finde et mønster inden kursusstart, så kan man måske supplere med noget af materialet tilgængeligt på kurset).

Bemærk: Alle symaterialer og tilbehør skal du selv medbringe og da det er et weekendhold, er det meget vigtigt at medbringe alt det du skal bruge til hele syprojektet for hele weekenden.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-05-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr762006
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokaleVærksted 2, indg. B
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

20-05-2017 Lørdag 10:00  -  16:00
21-05-2017 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Medbring symaskine - skriv i bemærkningsfeltet hvis det ikke er muligt. . Derudover medbringes: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd, snitmønster (læreren har nogle bøger og blade med, men hvis man vil være sikker på at kunne komme hurtigt igang, er det en god ide at finde et mønster inden kursusstart, så kan man måske supplere med noget af materialet tilgængeligt på kurset). Bemærk: Alle symaterialer og tilbehør skal du selv medbringe og da det er et weekendhold, er det meget vigtigt at medbringe alt det du skal bruge til hele syprojektet for hele weekenden.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.