Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Nina Hald
Ledige pladser

Diamanter- Brillans, mystik og historie

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Diamanter har en brillans, mystik og historie, som ingen andre ædelsten kan matche. Deres evige kolde ild essensen af det kostbare, ekstraordinære og fantastiske.
De ædle sten begæres for deres skønhed, værdsættes for deres sjældenhed og deres hårdhed garanterer, at generationer får glæde af dem.
En rå diamant ligner lidt et bolsje eller en sukkerknald - en sleben diamant er et kunstværk uden lige. Følg med på en uforglemmelig rejse ind i jordens indre, hvor diamanter bliver til under ekstreme forhold. Se hvordan minedrift foregår i dag- hvordan diamanter slibes og lær selv de grundlæggende principper bag bedømmelsen af diamanter. Diamanter anvendes til utallige formål - så mange at man fremstiller syntetiske efterligninger for at kunne imødegå efterspørgslen. Engang kunne man købe et kongerige for en stor diamant - i dag er diamanter blevet demokratiseret, så de fleste har råd til dem.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr813766
Adresse Hovedbiblioteket
Stationsvej 36
3460 Birkerød
LokaleStore sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

06-03-2018 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser