Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Kunst i Folketinget

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Folketinget er også et kunstmuseum af høj kvalitet. Væggene er prydet med malerier udført af landets ypperste kunstnere, bl.a. P.S. Krøyer og Per Kirkeby og med keramiske kunstværker, vævede vægtapeter samt frescoer. Vi besøger, i det omfang det er muligt, bl.a. den gamle Landstingssal, og værelset hvor Udenrigspolitisk Nævn holder møder, Folketingssalen, enkelte partilokaler og Proviantgården. Sidstnævnte er et arkitektonisk mesterværk fra Chr. IV's tid, som i dag fremstår i restaureret stand og er bl.a. prydet med Bjørn Nørgaarde fantastiske blomst, fremstillet af glas og omgivet ef et smukt trægulv i fineste mønster, desuden har man her også værker af Lars Ravn og Hans Christian Rylander . Proviantgården er eksempel på at gammel og ny arkitektur kan forenes.
Under rundvisningen, som foretages af en af Borgens medarbejdere, fortælles om hvilke kunstnere, der er mester for -værkerne samt om brugen af de forskellige lokaler. Vi er inviteret til rundvisningen af Folketinget. Besøget indledes i Snapstinget med spisning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-03-2018, kl. 18:15

Ugedag Onsdag
Holdnr822623
Adresse Christiansborg
Christiansborg Slot 1
1218 København K
LokaleRigsdagsgården
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

21-03-2018 Onsdag 18:15  -  20:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Rundvisning inviteret af Folketinget. Besøget indledes i Snapstinget, hvor der serveres 2 stk. smørrebrød eksl. drikkevarer (Drikkevarer betales individuelt). Møde: Besøgsindgangen til højre for den store trappe i Rigsdagsgården.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.