Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Heidi Oest
Ledige pladser

Temadag: Ordblindhed i familien

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Har du et barn med ordblindhed? Måske kæmper du også selv med at læse og/eller stave? Hvad kan man gøre i den situation, ikke mindst med hensyn til IT?
I samarbejde med Netværkslokomotivet afholder AOF Gladsaxe to gratis arrangementer, hvor en række dygtige og spændende fagfolk fortæller om, hvordan ordblindhed hos børn opdages! Kom og hør om gratis test og undervisning af voksne ordblinde, om undervisningsmaterialer til både børn og voksne, og sidst, men ikke mindst, kom og oplev Christian Bock, der selv er stærkt ordblind, men som ikke desto mindre har gjort dette til sin levevej. Han viser et udpluk af de mange apps på området, informerer om hjælpemidler - fx smartphone og tablet - og om, hvordan man kan motivere sit barn til netop at bruge en lang række af de muligheder, der er med IT-rygsækken.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-02-2018, kl. 18:30

Ugedag Onsdag
Holdnr818132
Adresse Lyngby Stadsbibliotek
Lyngby Hovedgade 28
2800 Kgs. Lyngby
Lokalesalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-02-2018 Onsdag 18:30  -  21:30

Faktaoplysning

Målgruppe Familier
Bemærk Temadagen er arrangeret i samarbejde mellem AOF, Netværkslokomotivet og Ordblindeforeningen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.