Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Whiskysmagning i Nyborgs Destilleri

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I 2009 begyndte man at destillere whisky i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Man bliver mødt af en liflig duft, når man åbner dørene til produktionshallerne. Et gammelt lokomotiv troner midt i den store lagerhal - fyldt med whisky på fade. Rundt omkring i resten af den gamle hal står destilleriets øvrige whiskyer og rom på alverdens fade. De store kobberkedler står smukt i destillerihallen, hvor vi bliver ført gennem alle processer, fra produktion til færdigt produkt. Efter rundvisning med den whiskykyndige lokale guide, skal vi nyde 3 forskellige whiskyer. Vi snuser derefter lidt rundt i bryggeriet inden vi skal nyde 2 stk. gourmet smørrebrød og 1 glas vin/1 øl. Lidt tid på egen hånd bliver der også, og måske får vi lidt rabat ved køb af deres liflige produkter. Næsten alle råvare i produktionerne er økologiske og kommer fra nærområdet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-04-2018, kl. 09:50

Ugedag Fredag
Holdnr825023
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-04-2018 Fredag 09:50  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus og guide til og fra mellem Hellerup Station og Destilleriet i Nyborg. Guidet rundvisning i Danmarks nyeste destilleri samt 3 whiskysmagninger, frokost med gourmet smørrebrød med 1 øl/1 glas vin og kaffe i bussen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.