Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Charlotte Bech
Ledige pladser

Bliv ven med din mave

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den måske vigtigste faktor i et godt helbred er, at fordøjelsen fungerer godt. Mange helbredsproblemer skyldes dybest set ubalance i fordøjelsen og tarmfloraen: Ubalance i fordøjelsen kan føre til hovedpine, smerter, dårligt immunforsvar, søvnproblemer, overvægt, allergi, dårligt humør, depression, og mangel på energi. Tarmen har sit eget nervesystem, det enteriske nervesystem, og har dermed sin egen intelligens. Tarmen er nøglen til hele vores krop og sind og til, hvordan vi kommer til at fungere bedst.
I dette foredrag vil vi se på, hvordan vi kan få en bedre fordøjelse - og et bedre helbred - ved at belyse følgende emner: Oppustethed, løs afføring, træg mave og forstoppelse, glutenallergi og mælkeallergi, sure opstød og halsbrand, ubehag og træthed efter måltiderne. Du vil lære: De syv vigtigste råd til at få en bedre fordøjelse.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr815012
Adresse Lyngby Stadsbibliotek
Lyngby Hovedgade 28
2800 Kgs. Lyngby
Lokalesalen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-03-2018 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.