Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Oplev Agersø - bustur

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Bussen kører os til Stigsnæs Havn, hvorfra der er 15 minutters sejlads til Agersø. Vi bliver modtaget på Agersø havn af vores guide, der brænder for at formidle historie og anekdoter fra for- og nutid. Vi bliver taget på en byvandringen som tager 1 ½ - 2 timer. Det er ikke en lang tur - ca. 600m, men vi går igennem den smukke gamle byen og besøger Agersø Mølle fra 1892, kirken med de smukke lapidarier og minderne fra Englands krigene, samt Historiestalden og brandstationen. Byturen slutter på Agersø Kro til fællesspisning "En bid af Agersø". Efter frokosten starter traktorbussen og vi bliver kørt rundt på den idylliske ø. Vi oplev den unikke natur- undervejs står snakketøjet med garanti ikke stille på guiden med et aldrig svigtende humør. Den ene kilometer efter den anden bliver ædt af traktoren, som standser mange gange. Bl.a. på øens højeste punkt, hvorfra man i klart vejr kan se 10 omliggende øer. Undervejs bombarderes vi med guidens anekdoter om nogle af de mennesker, der har haft deres gang her, om nogle af de mange tildragelser, der er hændt den igennem årene. Der vil blive fortalt om øens historie fra ca. år 1231 og frem til i dag. Efter turen slutter vi med kaffe og kage på Ankerpladsen - din Snack og Snak bar på Agersø havn. Her fra er der en kort gåtur over til færgen som sejler os tilbage Stigsnæs og vores bus

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-06-2017, kl. 08:00

Ugedag Fredag
Holdnr725013
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-06-2017 Fredag 08:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen er inklusiv bus tur-retur fra Hellerup til Stigsnæs, færge fra Stigsnæs til Agersø og retur, og transport på øen med traktor, frokost m. drikkevarer (1 øl/vand eller 1 glas vin) på Agersø Kro, kaffe og kage og 2 guidede ture på Agersø samt byvandring og landtur med traktorbussen. OBS: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.