Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Geeti Amiri
Venteliste

Kvindernes kampdag - helaftensevent med Geeti Amir

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Igen i år markerer vi Kvindernes Kampdag i Kulturhus Måløv med et helaftensevent, hvor Kvindeliv, kvindeskæbner og kvindesyn i Danmark og verden er på programmet.

Kom og oplev forfatter og debattør Geeti Amiri fortælle om sin bog "Glansbilleder", der er hendes personlige beretning om en opvækst som flygtning i Danmark. Om kultursammenstød og kampen for at vinde retten til eget liv. Om frihedsberøvelse, vold og tvangsfjernelse. Om flugten fra Afghanistan og ankomsten til Danmark. Om at finde sine rødder og lære af sine fejltagelser og tro på at det gode sejrer - trods alt.

Café Iglo i Måløv sørger igen i år for lækker aftensmad i form af deres populære tapasanretning. Og så har vi indlagt små overraskelser undervejs. I samarbejde med Balleup Bibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-03-2018, kl. 18:00

Ugedag Torsdag
Holdnr181029
Adresse Kulturhus Måløv
Måløv Hovedgade 60
2760 Måløv
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

08-03-2018 Torsdag 18:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.