Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

West Side Story i Århus Teater

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I 2018 sætter Århus Teater i samarbejde med Aalborg Teater en af de største klassikere gennem tiderne op, musicalen West Side Story af Leonard Bernstein med hits som "Maria", "America", " Tonight" og " I Feel Pretty". Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejningspunktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Marie. Det er en moderne og modig fortolkning af Romeo og Julie´s kærlighedshistorie. I rollerne som Tony og Maria har vi Mathias Flint og den blændende sopran Isabel Schwartzbach. Med instruktøren Rune David Grue og scenografen Karin Gill præsenteres et musicalshow, der er friskt, frækt og fuld af energi og lyst. Der synges på dansk. Inden forestillingen skal vi have en rundvisning i Århus Teater inden vi skal overvære West Side Story. I pausen serveres sandwich med et glas vin.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-04-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr825013
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

14-04-2018 Lørdag 10:00  -  22:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bustransport t/tr, guide under turen, let servering i bussen ud og hjem, rundvisning i Århus teater, gode billetter til forestillingen, gruppe A, gulvet samt pauseservering med laksesandwich og vin.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.