Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Annie Get Your Gun - på Det Ny Teater

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Når Det Ny Teater sætter "Annie Get Your Gun" op i efteråret 2017, er det i en ny, opdateret og storslået opsætning. Med Maria Lucia i rollen som Annie, fortsætter teatret traditionen af en række nye versioner af klassiske musical mesterværker. Handlingen er baseret på den virkelig fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie er en drengepige fra "bøh-landet" og er Ohios bedste skytte. Hun opdages af Buffalow Bill, der headhunter hende til at optræde i sit wild west show. Her falder hun for showets stjerne og mesterskytte Frank Buttler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og at ramme hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand? Ingen anden musical byder på så mange store hits med bl.a. sangene " Anything You Can do, I Can Do Better" og "You Can´t Get a Man With a Gun". Udover Maria Lucia medvirker også Carsten Svendsen, Flemming Krøll og Asger Reher. Aftenen begynder med en spændende rundvisning både for og bag scenen, efterfulgt af en dejlig middag i Teater Kælderen - restauranten med de syngende tjenere.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-11-2017, kl. 16:20

Ugedag Torsdag
Holdnr723053
Adresse Det Ny Teater
Gl. Kongevej 29
1610 København V
LokaleForhallen
Holdtimer2
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

23-11-2017 Torsdag 16:20  -  22:00
23-11-2017 Torsdag 16:20  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Ved billetlugen. Arrangementet omfatter rundvisning på teatret, middag med 2 retter og et glas hvidvin. Billetter i priskategori A. Obs: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.