Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Liva Weel og Revymuseet

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel i denne forestilling på Folketeatret, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert. Vi møder Liva som en kvinde, der insisterede på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres. Sammen med PH skriver hun den ikoniske tekst til sangen "Man binder os på mund og hånd" og med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, synger hun sig lige ind i danskernes hjerter. Liva udødelig gjorde også sange af Kai Normann Andersen og Børge Arvid Müller i 1930´erne og 1940´erne. Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Men hendes kompromisløse trang til at bestemme selv gav hende både voldsomme personlige nederlag og store kunstneriske sejre. Birgitte Raabjerg, Henrik Kofoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderskere, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken. Som ene mand med et klaver, personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv, akkompagnetøren - den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sang. Aftenen begynder på revymuseet, hvor museumsdirektør Rikke Rottensten giver os en introduktion til museet før vi selv kan gå på opdagelse i det atmosfærefyldte museum. Her serveres også en sandwich og 1 drik før vi i bus transporteres til Folketeatret. I pausen i Cabareen serveres 1 glas cremant.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-04-2018, kl. 17:30

Ugedag Torsdag
Holdnr823253
Adresse Revymuseet
Allegade 5
2000 Frederiksberg C
LokaleIndg. Museet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

12-04-2018 Torsdag 17:30  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Introduktion til Revymusset, hvor vi mødes kl. 17:30 i Allegade 5, 2000 Frederiksberg. Vi afslutter besøget med en sandwich og 1 drik før vi transpoteres i bus til Folketeatret for at se "Liva Weel - en cabaret om frihed". I pausen serveres et glas crement.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.