Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Sarah, Ghita Nørby og La Glace

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Hele Danmarks diva ,Ghita Nørby, takker af efter en glorværdig karriere på teatret med forestillingen om den legendariske franske skuespillerinde Sarah Bernhardt. Sarah markerer samtidig Ghita Nørbys 60-års skuespillerjubilæum. Sarah - også kendt som Memoir - er forestillingen om den legendariske franske skuespillerinde Sarah Bernhardts stormfulde liv. I sommeren 1922 dikterer hun sine memoirer til sin altid loyale kammertjener og sekretær, George Pitou. I forsøget på at huske alle detaljer, beder hun Pitou spille alle birollerne i sit livs drama, og hun genoplever sine største teatertrumfer og intense møder med bl.a mænd som Oscar Wilde og George Bernard Shaw. Hendes medspiller er Preben Kristensen også en af tidens største kræfter inden for teaterverdenen. Aftenen begynder i konditori La Glace, hvor vi bydes en Sara Bernhardt kage ledsaget af chokolade / kaffe, alt i mens vi skal lytte til et foredrag om konditoriets historie og deres berømte kager. Herefter spadserer vi til Folketeatret i Nørregade, hvor resten af aftenen finder sted.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-04-2017, kl. 12:50

Ugedag Søndag
Holdnr723243
Adresse La Glace
Skoubogade 3
1165 København K
LokaleLa Glace
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

30-04-2017 Søndag 12:50  -  16:20

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Foredrag på konditori La Glace om konditoriets historie ledsaget af Sarah Bernard-kage, kaffe eller varm chokolade. Desuden 1 glas velkomst-crémant inden forestillingen på Folketeatret. Billetter i klasse A. Obs: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.