Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Madame Butterfly på Opera Holmen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den unge, japanske kvinde Cio-Cio San, som kaldes Butterfly, er blevet gift med den amerikanske marineløjtnant Pinkerton. Hun ved bare ikke, at han har planer om at rejse hjem for at gifte sig med sin amerikanske kæreste. Historien om, hvordan en ung, uskyldig kvinde bliver forrådt og tager en tragisk beslutning, er en af de største tragedier i operalitteraturen. Puccinis smukke opera iscenesættes af Lars Kaalund med scenografi af Christian Friedländer. Medvirkende er bl.a. Elisabeth Llewellyn som Cio-Cio San, David Danholt som Pinkerton og Michael Kristensen som Goro. Vi begynder med en introduktion til operaen ved en af teatrets medarbejder, overværer kærlighedsdramaet og nyder en sandwich og 1 glas vin i pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-04-2018, kl. 14:15

Ugedag Søndag
Holdnr823263
Adresse Opera Holmen
Ekvipagemestervej 10
1430 København K
LokaleVed AOF´s skilt
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

22-04-2018 Søndag 14:15  -  17:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: en introduktion til operaen ved en af teatrets medarbejder, gode billetter til operaen Madame Butterfly samt en pauseservering med en sandwich og 1 glas vin.

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.