Viden, udvikling og samvær
2860 SøborgVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

La Traviata på Det Kgl. Teater

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Oplev Verdis mesterværk La Traviata. Den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta Valéry fra Paris, står over for et skelsættende valg - penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og forelsker sig i sin unge beundrer, Alfredo Germont, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser. Den Jyske Operas nye produktion af La Traviata instrueres af tyske Lothar Krause. Sammen med dirigent Tecwyn Evans står han for at bringe det smukke og intense drama til live på scenen. Scenograf og kostumedesigner på forestillingen bliver Annette Mahlendorf.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-03-2018, kl. 19:10

Ugedag Onsdag
Holdnr823173
Adresse Det Kongelige Teater
Kgs. Nytorv
1050 København K
LokaleForhal, Kgs. Nytorv
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-03-2018 Onsdag 19:10  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter gode billetter til Den Jyske Operas gæsteoptræden med La Traviata. I forestillingens pause serveres 1 glas vin samt en sandwich i balkonfoyeen

Praktiske oplysninger


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.